ČelákoviceDnes.cz
ČelákoviceDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Prolhaná Ketty - Divadlo / Čelákovice

Kdy:
Úterý 27.10.2015 od 19:30 hod
Kde:
Kulturní dům, Čelákovice
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Divadelní společnost Háta uvádí francouzkou komedii o vztazích mezi lidmi.

Hlavní hrdinka Ketty Harrissonová poobědvá náhodně v restauraci s rodinným přítelem Jimmy Scottem. Aby neprovokovala manželovu žárlivost, zalže, že byla sama ve městě. Její manžel Vilém se od číšníka však dozví, že viděl Ketty s "neznámým pánem". Podrobí Ketty výslechu, ale ta se dál jen zaplétá do své lži.
Ani Jimmy, který přichází na návštěvu, nenalezne odvahu říci pravdu. Vilém označí Ketty za lhářku a oznámí jí, že se od ní odstěhuje do Chicaga. Před odjezdem jí ješte vyčte, že mu nechtěla dát děti, po kterých on tolik toužil a které mu kdysi slibovala. Vilém odjíždí a zoufalá Ketty přistoupí na návrh své přítelkyně a ženy Jimmyho - Maggie, aby si manžela připoutala zpátky tím, že adoptuje dítě a Vilémovi napíše, že je otcem.

Za osm měsíců se Vilém dovídá, že má krásného syna a vrací se celý šťastný ke Ketty. Naneštěstí přijíždí o den dříve, než je vybrané dítě adoptováno. A tak se Ketty, která přísahala, že už nikdy nebude manželovi lhát, společně se svými přáteli začíná zaplétat do dalších a dalších lží, které jsou zdrojem nekonečné řady komických situací...

Vstupné: 280,- Kč předprodej

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



46,663999557495