Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.
Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu.
Na tradiční českou vánoční pochoutku má každá rodina svůj osvědčený recept. Proto na dvě desítky týmů z celé České republiky plánují změřit síly v umění vyrobit právě ten nejlepší. Hodnotí se kromě chuti také vůně, originalita či vzhled. O přízeň poroty budou amatérští i profesionální kuchaři soupeřit 26. listopadu ve středočeském Mratíně.
Podmínky pro soutěžní recept jsou dvě: recept musí obsahovat brambory a majonézu. Jinak se fantazii meze nekladou, a tak mohou překvapit saláty s ingrediencemi jako křepelčí vejce, čokoláda či slanina. ?Nejméně polovinu soutěžních vzorků vždy tvoří tradiční bramborový salát v podobě, na jakou je většina Čechů zvyklá ze štědrovečerního stolu,? upřesňuje ředitelka mistrovství Alena Syslová.
Jubilejní desátý ročník ponese název Vitana majonéza cup 2016 - Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu. Součástí akce budou i vepřové hody, loutkové divadlo a vystoupení staropražské kapely.
Soutěž začíná v 10 hodin a letošní mistr výroby bramborového salátu bude znám již ve 13 hodin.
Součástí mistrovství jsou i ochutnávky pro veřejnost.
Mapa:
Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !